Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وبدا، نشست ارتقای کمی و کیفی خدمات سازمان اورژانس کشور با حضور علی دل پیشه رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، جعفر میعادفر رییس و محمد سرور معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور و نمایندگان دستگاه های مرتبط برگزار شد.

رییس سازمان اورژانس کشور در این نشست با بیان اینکه اکنون اورژانس یکی از مطالبات جدی مردم محسوب می شود، به ارائه تاریخچه اورژانس و آمار خدمات اورژانس کشور از ابتدای فروردین تا آذر سال جاری پرداخت و عنوان کرد: دستیابی به موثرترین الگوی ارائه خدمات فوریت های پزشکی و پیشگیری از مرگ و میر، مصدومیت ها و عوارض ناشی از حوادث از جمله اهداف سازمان اورژانش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میعادفر خاطر نشان کرد: از ابتدای فروردین تا آذر سال جاری بیش از ۱۹ میلیون تماس با شماره اضطراری ۱۱۵ برقرار شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد ۳۰ درصدی برخوردار بوده و طی همین مدت، تعداد ماموریت های اورژانس پیش بیمارستانی رشد ۱۵ درصدی داشته است.

به گفته وی، مدت زمان رسیدن عوامل اورژانس به صحنه حادثه هنوز به استاندارد مطلوب نرسیده و در همین راستا، پیشنهادات و درخواست های سازمان را در راستای توسعه کمی و کیفی خدمات فوریت های پزشکی در کشور مطرح کرد.

نظام خدمات دهی اورژانس باید بازبینی شود

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور نیز در این نشست ضمن تشکر از تلاش های ارزنده سپید پوشان سازمان اورژانس کشور خاطر نشان کرد: ارائه خدمات اورژانس در دنیا جزو خدمات بنیادی محسوب شده و حکومت ها وظیفه دارند بهترین سرویس ها و خدمات را برای مردم تامین کنند و اجزای حکومت باید جهت خدمت رسانی هر چه بهتر به افراد حادثه دیده، همکاری و همیاری داشته باشند.

علی دل پیشه اظهار کرد: باتوجه به اینکه همه ما به نحوی در ارتباط با خدمات اورژانس هستیم و جهت ادامه زندگی مطلوب ملزم به استفاده از این خدمات هستیم، از این رو باید نظام خدمات دهی اورژانس مورد بازبینی قرار گرفته و نقایص و مشکلات احتمالی ارائه خدمت احصا و آسیب شناسی شود تا با همکاری و هماهنگی تمامی نهادها، ارگان ها و وزارتخانه های مرتبط، ارائه خدمات مربوط به سلامت به بهترین شکل ممکن صورت گیرد.

در این نشست، پیشنهادات سازمان اورژانس کشور درخصوص ارتقای کمی و کیفی خدمات اورژانس با حضور نمایندگان سازمان های مربوطه از جمله وزارتخانه های کشور، راه و شهرسازی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، نیروهای مسلح، سازمان برنامه و بودجه، هلال احمر و ... مورد بحث و بررسی قرار گرفت تا در نشست آتی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور مطرح و پیشنهادهای مطروحه برای ارتقای کمی و کیفی خدمات اورژانس پیش بیمارستانی به تصویب شورای عالی مذکور برسد.

به استناد بند ۹ پانزدهمین جلسه شورای عالی سلامت امنیت غذایی، دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی موظف به برگزاری جلسات شورا هر شش ماه یکبار به ریاست رییس جمهور و دبیری وزیر بهداشت است.

برچسب‌ها جعفر میعادفر حوادث رانندگی سازمان اورژانس کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جعفر میعادفر حوادث رانندگی سازمان اورژانس کشور جعفر میعادفر حوادث رانندگی سازمان اورژانس کشور شورای عالی سلامت و امنیت غذایی سازمان اورژانس کشور کمی و کیفی خدمات خدمات اورژانس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۱۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، دکتر محسن میرزائی با اشاره به اجرای این پویش به مدت سه روز گفت: گروه هدف این پویش ملی، شامل کودکان زیر ۱۴ سال، زنان باردار و شیرده تا یک سال پس از زایمان هستند.

وی افزود: خدمات پویش ملی سلامت دهان و دندان در مراکز خدمات جامع سلامت و در دو سطح ارائه می‌شود. معاینه، آموزش بهداشت و وارنیش فلوراید به عنوان خدمات سطح یک در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی ارائه می‌شود و خدمات سطح دو در مراکز خدمات جامع سلامت تجهیزشده، ارائه می‌شود که شامل ترمیم پالپوتومی (درمان دندان پوسیده و عفونی)، درمان پالپ زنده، جرم‌گیری، حذف دندان عفونی و فیشورسیلنت است.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: در این راستا و به منظور خدمت رسانی به گروه هدف بر اساس مصوبه هیئت وزیران، ارائه تمامی خدمات دندانپزشکی سطح یک و دو به گروه هدف دارای دفترچه بیمه روستایی ساکن در مناطق روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رایگان است.

وی ادامه داد: خدمات برای این گروه در مراکز شهری توسط وزارت بهداشت تعدیل شده و خدمت ترمیم دندان شش و فیشور سیلنت دندان ۶و۷ تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

میرزائی با اشاره به اینکه پوسیدگی دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری عفونی در دنیا شناخته می‌شود، افزود: بدون سلامت دهان و دندان سلامت بدن تامین نمی‌شود

گفتنی است در استان یزد ۷۶ واحد دندانپزشکی ثابت در مراکز خدمات جامع سلامت استان دایر می‌باشد. همچنین در کنار این واحدها، دو موبایل کلینیک سیار هم با کمک‌های دولتی و خیرین آماده ارائه خدمات به همشهریان است.

دیگر خبرها

  • چرا در دیدار پرسپولیس و سپاهان آمبولانس نبود
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • یک هفته با ۶۲ کشته | مصدومیت ۱۳۱۷ نفر در تصادفات ۷ روز اخیر
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • حوادث هفته گذشته کشور ۱۶۹ کشته و ۳۰۰۰ مصدوم داشت
  • بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • ۸۴ فقره تصادف طی۴۸ساعت گذشته در استان/۱۷۴نفر مصدوم شدند