Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، هومن رفیعی ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت روز فوریت‌های پزشکی، اظهار کرد: سالانه حدود ۶۵۰ هزار تماس با شماره ۱۱۵ مرکز فوریت‌های پزشکی در این استان برقرار می‌شود که از این تعداد حدود ۱۱ درصد آن مزاحمت‌های تلفنی است.

وی با اشاره به اینکه ۶۸ پایگاه فوریت‌های پزشکی در استان کرمانشاه فعالیت دارد، افزود: از این تعداد ۳۱ پایگاه شهری، ۳۶ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه هوایی است که ۶۵۰ نیروی عملیاتی و ستادی در این پایگاه‌ها مشغول خدمات‌رسانی به مردم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در مجموع در پایگاه‌های این استان ۱۴۴ دستگاه آمبولانس و ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس وجود دارد که طی سال جاری ۲ دستگاه موتورلانس نیز برای سرعت‌بخشی به روند رسیدگی به بیماران در موارد خاص در نقاط شلوغ شهر کرمانشاه به مجموعه تجهیزات ما اضافه شد.

رفیعی به تعداد مأموریت‌های اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث در استان کرمانشاه اشاره کرد و ادامه داد: بین ۶۵ تا ۷۰ هزار مأموریت در سال توسط پایگاه‌های این اورژانس انجام می‌شود که بیشترین مأموریت‌های انجام شده طی سال جاری به ترتیب شامل بیماران تنفسی، قلبی و مسمومیت‌ها بوده است.

به گفته وی، در سال‌های گذشته اکثر تماس‌ها با مرکز فوریت پزشکی ۱۱۵ و انجام مأموریت‌ها به دلیل حوادث ترافیکی انجام می شده، که امسال به دلیل ممنوعیت‌ها سفر و محدودیت‌های کرونایی بیشترین تماس‌ها برای بیمارانی با علائم تنفسی بوده است.

رفیعی با تأکید بر اینکه تعداد مأموریت‌های اورژانس طی سال جاری افزایش یافته است، گفت: طی مرداد ماه سال ۱۳۹۹ پنج هزار و ۱۰۰ مأموریت انجام شده که مردادماه امسال این تعداد به ۶ هزار و ۸۰۰ مأموریت افزایش یافته است.

وی افزود: طی مرداد ماه سال جاری یک هزار و ۲۱۶ مأموریت جاده‌ای، ۱۱۸ مأموریت جاده‌ای ناشی از حوادث ترافیکی و ۸۲۳ مأموریت شهری ناشی از تصادفات داخل شهری در استان کرمانشاه انجام شده است.

رفیعی اضافه کرد: طی سه ماهه نخست سال جاری ۳ مورد مأموریت غرق‌شدگی و ۶ مورد گرمازدگی اورژانسی انجام شده که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب ۱۱ و ۳ مأموریت بوده است.

انجام ۷۲۰۰ مأموریت کرونایی در استان کرمانشاه

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه وظیفه انتقال بیماران کرونایی بین بیمارستانها و یا بین شهرستانی را بر عهده داشتیم، خاطرنشان کرد: طی مدت شیوع ویروس کرونا ۷ هزار و ۲۰۰ مأموریت مختص بیماران کرونایی در این استان انجام شده است.

وی به میانگین مدت زمان رسیدن نیروهای اورژانس به محل حادثه نیز اشاره کرد و گفت: این میانگین در مأموریت‌های شهری کشوری ۱۰ دقیقه و در استان کرمانشاه ۷.۳ دقیقه و در مأموریت‌های جاده‌ای کشوری ۱۵ دقیقه و در این استان ۱۳ دقیقه است.

ترافیک خیابانی و اجازه عبور ندادن خودروها به آمبولانس‌ها مانع‌های امدادرسانی به‌موقع بیماران

وی تاکید کرد: یکی از مشکلات بزرگ در بحث امدادرسانی ترافیک بیش از حد برخی از خیابان‌ها و اجازه عبور ندادن به آمبولانس‌ها توسط خودروهای شخصی است.

رفیعی با اشاره به برنامه ششم توسعه، خاطر نشان کرد: بر طبق قانون به ازای هر ۵۰ هزار نفر افراد ساکن یک شهر باید یک پایگاه فوریت‌های پزشکی وجود داشته باشد که بر اساس جمعیت استان کرمانشاه ۲۹ پایگاه از این برنامه به دلیل نبود فضای فیزیکی، نبود بودجه، کمبود نیروی انسانی و کمبود آمبولانس و تجهیزات عقب هستیم.

وی گفت: طی یک سال گذشته پنج پایگاه فوریت‌های پزشکی در این استان افتتاح شد و هم اکنون نیز چهار پایگاه آماده افتتاح است که به زودی با جذب نیروهای انسانی مورد نیاز راه اندازی می‌شود.

کد خبر 5310374

منبع: مهر

کلیدواژه: اورژانس کرمانشاه اورژانس پیش بیمارستانی ویروس کرونا هفته دفاع مقدس واکسن کرونا اربعین 1400 آمار کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه اربعین حسینی واکسیناسیون کرونا کرمانشاه گرگان دفاع مقدس جنگ تحمیلی ایلام اردبیل استان کرمانشاه فوریت های پزشکی مأموریت ها انجام شده سال جاری جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۷۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان

فرزین رضازاده در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ساعتی قبل واژگونی خودروی پژو پارس در کمربندی ماکو بازرگان منجر به فوت ۲ نفر و مصدومیت ۴ نفر دیگر شد.

وی افزود: بعد از اعلام یک مورد واژگونی خودرو به مرکز پیام اورژانس استان، واحدهای عملیاتی اورژانس ماکو و بازرگان سریعاً به محل حادثه اعزام شدند.

مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: در این تصادف متأسفانه یک کودک ۸ ماهه در صحنه حادثه فوت کرده بود و یک آقای ۲۰ ساله بعد از انتقال به بیمارستان به دلیل وخامت حال در بیمارستان فوت کرد.

وی یادآور شد: ۴ مصدوم حادثه نیز توسط اورژانس ۱۱۵ ماکو و بازرگان به بیمارستان فجر ماکو منتقل شدند.

بر اساس اعلام روابط عمومی اورژانس آذربایجان غربی به نقل از اتاق هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی، حال ۳ تن از مصدومین وخیم گزارش شده است.

کد خبر 6098631

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • نمایه شدن نشریه معروف مطالعات مدیریت دانشگاه تهران در پایگاه SSCI
  • فوت یک دختربچه درپی غرق شدگی در کانال آب تیران
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • ثبت ۱۵ هزار و ۹۴۹ ماموریت اورژانسی در هفته گذشته
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه
  • انتقال هوایی بیمار سکته قلبی از داران به بیمارستان چمران اصفهان
  • ۸۴ فقره تصادف طی۴۸ساعت گذشته در استان/۱۷۴نفر مصدوم شدند
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود