Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@00:12:24 GMT

اختلال چندساعته در خدمات فوریت‌های پزشکی فرانسه

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۳۰۲۱۴

اختلال چندساعته در خدمات فوریت‌های پزشکی فرانسه

به دنبال بروز اختلال در خطوط شبکه "اورانژ"، بزرگ‌ترین شرکت خدمات تلفنی فرانسه، شماره تلفن‌های اضطراری و امدادی در سراسر این کشور برای چندین ساعت قطع شد.

به گزارش مشرق، اختلال روز چهارشنبه باعث شد تا نیازمندان به خدمات اورژانس نتوانند برای چند ساعت با مراکز اورژانس تماس بگیرند و به امکانات درمانی دسترسی یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که احتمال می‌رود این اختلال با تلفاتی همراه بوده اما وزیر بهداشت این کشور می‌گوید هنوز زود است بتوان گفت که مرگ تعدادی از بیماران نیازمندِ این خدمات، ناشی از این واقعه بوده است.

بنابر گزارش بی بی سی، اولیویه وران، وزیر بهداشت فرانسه گفته است که در این مدت، سه یا چهار مورد مرگ در سراسر این کشور ثبت شده اما برای نتیجه گیری در مورد ارتباط این موارد با قطع ارتباط با مراکز اورژانس هنوز زود است.

دکتر فرانسوا برون، رئیس موسسه سامو اورژانس، ارائه دهنده خدمات فوریت‌های پزشکی به کانال تلویزیونی بی‌اف‌ام فرانسه گفته است: بسته به محل تماس، از هر دو یا سه تماس، یکی برقرار نشد. هنوز علت این اختلال نیز مشخص نشده است.

همچنین بنابر گزارش یورونیوز، ‌ این خرابی که از اواخر بعدازظهر چهارشنبه آغاز شد چند ساعت ادامه داشت و در نیمه شب تقریبا برطرف شد. با این حال مقامات فرانسه می‌گویند این اختلال تا نیمروز پنج‌شنبه نیز همچنان در معدودی از نقاط کشور مشاهده شده است.

اختلال به وجود آمده به گونه‌ای بود که تماس گرفتن با شماره‌های اضطراری ملی، شماره فوریت‌های پزشکی، شماره پلیس، شماره آتش‌نشانی و شماره فوریت‌های واحد اروپا از کار افتاد. در ضمن امکان برقراری تماس از تلفن همراه با شماره‌های ثابت نیز قطع شد.

در همین حال برای مرگ یکی از افرادی که احتمالا به دلایلی مربوط به اختلال در شبکه تلفنی اورانژ روی داده، پرونده تحقیقات اداری و قضایی گشوده شده است.

این قربانی مردی ۶۳ ساله اهل شهر ون در غرب فرانسه بود که شامگاه چهارشنبه دچار ایست قلبی شد. همسر این مرد پس از آن که نتوانست با مرکز فوریت‌های پزشکی تماس بگیرد مجبور شد شوهرش را با خودرو شخصی به بیمارستان در شهر «وَن» برساند، اما در نهایت این بیمار با وجود تلاش پزشکان برای احیا، در بخش اورژانس بیمارستان درگذشت.

دادستان دادگاه عمومی «ون» به خبرگزاری فرانسه گفت که دستور آغاز تحقیقات درباره مرگ این شهروند را صادر کرده است.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فلسطین بی بی سی یورو نیوز بهداشت فرانسه فوریت های پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۰۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود

ایتنا - یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که هوش مصنوعی ممکن است بتواند با پر کردن مدارک معمولی به پزشکان کمک کند، اما به این زودی‌ها در اورژانس مفید نخواهد بود.
محققان گزارش می‌دهند که چت جی‌پی‌تی (ChatGPT) در موارد شبیه سازی شده بیماران مبتلا به درد قفسه سینه نتایج متناقضی ارائه می‌دهد. هوش مصنوعی سطوح مختلف ارزیابی خطر قلبی را برای همان داده‌های بیمار برگرداند - نه چیزی که پزشکان می‌خواهند هنگام پاسخ به یک اورژانس پزشکی ببینند.

به گزارش ایتنا، بر اساس یافته‌هایی که اخیراً در مجله PLOS One منتشر شد، هوش مصنوعی نتوانست به خوبی روش‌های سنتی را که پزشکان برای خطر قلبی بیمار استفاده می‌کنند، انجام دهد.

برای این مطالعه، محققان چت جی‌پی‌تی را با هزاران مورد شبیه سازی شده از بیماران مبتلا به بیماری قلبی آموزش دادند. تحقیقات قبلی نشان می‌داد که هوش مصنوعی می‌تواند امتحانات پزشکی را پشت سر بگذارد، بنابراین انتظار می‌رود که در پاسخ به فوریت‌های پزشکی مفید باشد.

درد قفسه سینه یک شکایت رایج در اورژانس است و پزشکان باید به سرعت و فوریت وضعیت بیمار را ارزیابی کنند. به گفته پزشکان، موارد بسیار جدی را می‌توان به راحتی از روی علائم شناسایی کرد، اما موارد کم خطر می‌تواند پیچیده‌تر باشد. تصمیم گیری در مورد اینکه آیا فرد بیمار باید برای ارزیابی در بیمارستان نگهداری شود یا به خانه فرستاده شود، می‌تواند دشوار باشد.

 

هستون، پزشک محقق، توضیح داد که امروزه پزشکان اغلب از دو معیار برای ارزیابی خطر قلبی استفاده می‌کنند که TIMI و HEART نامیده می‌شوند. این چک لیست‌ها به عنوان ماشین‌حسابی عمل می‌کنند که از علائم، سابقه پزشکی و سن برای تعیین ریسک یک بیمار قلبی استفاده می‌کنند. در مقابل، هوش مصنوعی مانند چت جی‌پی‌تی می‌تواند هزاران متغیر را به سرعت ارزیابی کند، ظاهراً به این معنی است که ممکن است بتواند یک وضعیت پیچیده پزشکی را سریع‌تر و دقیق‌تر تجزیه و تحلیل کند.

محققان سه مجموعه از 10000 مورد شبیه سازی شده تصادفی ایجاد کردند. مجموعه اول شامل هفت متغیر مورد استفاده برای مقیاس TIMI، دومی پنج متغیر مورد استفاده در HEART، و مجموعه سوم دارای مجموعه پیچیده‌تری از 44 قرائت تصادفی سلامت بود.

هنگامی که دو مجموعه داده اول تغذیه شد، چت جی‌پی‌تی با امتیازهای ثابت TIMI و HEART، به ترتیب 45 و 48 درصد موافقت کرد. در آخرین مجموعه داده، محققان همان موارد را چهار بار انجام دادند و دریافتند که چت جی‌پی‌تی اغلب حتی نمی‌تواند با خودش موافق باشد. هوش مصنوعی در 44 درصد مواقع ارزیابی‌های متفاوتی را برای موارد مشابه ارائه داد.

این مشکل احتمالاً به دلیل تصادفی بودن نسخه فعلی نرم افزار چت جی‌پی‌تی است که به آن کمک می‌کند تا پاسخ‌های خود را برای شبیه سازی زبان طبیعی تغییر دهد.

چنین تصادفی در مراقبت‌های بهداشتی مفید نیست، جایی که تصمیمات درمانی نیاز به یک پاسخ واحد و ثابت دارد.
هستون گفت: « ما متوجه شدیم که تنوع زیادی وجود دارد و این تغییر در رویکرد می‌تواند خطرناک باشد. این فناوری می‌تواند ابزار مفیدی باشد، اما فکر می‌کنم که این فناوری بسیار سریع‌تر از درک ما از آن پیش می‌رود، بنابراین مهم است که تحقیقات زیادی انجام دهیم، به‌ویژه در این موقعیت‌های بالینی پر خطر.»

علیرغم این مطالعه، هستون خاطرنشان کرد که هوش مصنوعی این پتانسیل را دارد که واقعاً در اورژانس مفید باشد. هستون گفت:« برای مثال، کل پرونده پزشکی یک فرد می‌تواند وارد برنامه شده و مرتبط‌ترین حقایق را در مورد یک بیمار به سرعت در شرایط اضطراری ارائه کند. پزشکان همچنین می‌توانند از برنامه بخواهند تا چندین تشخیص احتمالی را در موارد دشوار و پیچیده ارائه دهد.»

هستون گفت:« چت‌جی‌پی‌تی می‌تواند در ایجاد تشخیص افتراقی عالی باشد و این احتمالاً یکی از بزرگ‌ترین نقاط قوت این فناوری است. اگر کاملاً نمی‌دانید که در مورد یک بیمار چه می‌گذرد، می‌توانید از او بخواهید که پنج تشخیص اصلی و استدلال درباره هر یک را ارائه دهد. بنابراین می‌تواند به شما کمک کند تا در مورد بیماری فکر کنید، اما در دادن پاسخ خوب نیست.»

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به این زودی جایگزین پزشکان اورژانس نمی‌شود
  • چرا در دیدار پرسپولیس و سپاهان آمبولانس نبود
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • فوت یک دختربچه درپی غرق شدگی در کانال آب تیران
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه
  • ۷ نفر بر اثر واژگونی خودروی سواری در محور نیشابور- کاشمر مصدوم شدند
  • انتقال هوایی بیمار سکته قلبی از داران به بیمارستان چمران اصفهان
  • تصادف خودروهای سواری پراید و تارا با ۵ مصدوم و ۲ فوتی
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • ۸۴ فقره تصادف طی۴۸ساعت گذشته در استان/۱۷۴نفر مصدوم شدند