Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-06@13:52:23 GMT

دعوت به همکاری اورژانس از داوطلبان مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۱۹۲۳۳

سازمان اورژانس کشور به منظور ارائه خدمات هر چه بهتر به هموطنان برای مقابله با کرونا ویروس، علاقه‌مندان به فعالیت‌های داوطلبانه را برای مشارکت در بخش مشاوره تلفنی اورژانس به همکاری دعوت می‌کند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، به نقل از روابط عمومی سازمان اورژانس کشور، این مجموعه به عنوان کمیته اجرایی در نظر دارد طرحی مبنی بر استفاده از نیرو‌های داوطلب آموزش دیده در این سازمان را به عنوان اورژانس یار در دو بخش نیرو‌های تخصصی و نیرو‌های عادی اجرا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نیرو‌های تخصصی شامل فارغ التحصیلان رشته‌های پزشکی و نیرو‌های عادی شامل فارغ التحصیلان سایر رشته‌ها که به عنوان مهارتی بتوانند خدمت رسانی کنند.

طبق پیش بینی ها، تلفن‌های سازمان اورژانس از همان ساعات اولیه اعلام بیماری کرونا که پاسخگوی هموطنان برای این مسئله بود، دچار ترافیک بالا شد و سامانه ۱۱۵ را با مشکل مواجه می‌کرد، بر همین اساس تصمیم گیری شد که واحد مشاوره تلفنی برای ارائه توضیحات و پاسخگویی به مشکلات هموطنان در رابطه با بیماری کرونا در سیستم پیاده شود؛ بنابراین گزارش، در حال حاضر پرسنل اورژانس روزانه از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲۴ پاسخگوی حدود ۱۵هزار تماس هستند، به این صورت زمانیکه افراد با شماره ۱۱۵ تماس می‌گیرند بعد از شنیدن پیام ضبط شده اگر بخواهند درباره کرونا اطلاعی دریافت کنند باید شماره یک را بگیرند و اگر نیاز به آمبولانس یا سایر خدمات اورژانس داشته باشند به اپراتور وصل می‌شوند.

یکی از اهداف راه اندازی این مرکز بهره برداری از ظرفیت نیرو‌های داوطلب است، بر همین اساس از نیرو‌هایی که قبلا اعلام آمادگی کرده بودند برای پیوستن به اورژانس یاران دعوت به همکاری شده است که بعد از گذراندن جلسات توجیهی و یادگیری مهارت‌های لازم در این مرکز مستقر شوند.

از روز گذشته مشاوره تلفنی با کمک نیرو‌های رسمی سازمان و نیرو‌های داوطلب آغاز شده است که اجرای این طرح رضایت بخش بوده و باعث شد باری از دوش نیرو‌های رسمی که وظایف سازمانی را در شرایط بحرانی دارند برداشته شود و همچنین از ظرفیت نیرو‌های داوطلب که آمادگی کمک به همنوعان در خصوص بیماری کرونا دارند استفاده شود.

افراد داوطلب باید شرایط ذیل را دارا باشند:
– سن حداقل ۲۳ سال
– فارغ التحصیلان رشته‌های پزشکی اعم از پزشک، پرستار، پیراپزشک و سایر رشته‌های مرتبط و فارغ التحصیلان رشته‌های غیر پزشکی که مدرک کارشناسی دارند.
– ساعت کاری از ۴ بعد ازظهر تا ۱۲ شب
– تعداد روز‌هایی که داوطلبان میتوانند حضور داشته باشند اختیاری است.

افراد واجد شرایط می‌توانند مشخصات شامل نام و نام خانوادگی، میزان تحصیلات، رشته تحصیلی و شماره تلفن همراه خود را به نشانی الکترونیک davtalab@۱۱۵.ir ارسال نمایند همچنین برای کسب اطلاعات و مشاهده فراخوان به سایت www.۱۱۵.ir مراجعه و یا در ساعات کاری با شماره‌های ۴۹۲۳۱۸۸۱ و ۴۹۲۳۱۷۸۲ تماس حاصل کنند.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: سازمان اورژانس کشور داوطلبان کرونا درمان مقابله نیرو های داوطلب فارغ التحصیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۹۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.